21. syyskuuta 2014

Pipo ja pääkallolapaset

Ohhoh, harvinaisen lyhyellä aikavälillä näinkin "monta" postausta. No, kohta hiljenee kun ei ole yhtään alotettua työtä odottamassa valmistumista. Tai no, koulussa tekemäni hame odottaa viimeistelyä, mutta se valmistuu sitten ajallaan ilman kiirettä.

Ajattelin palauttaa mieleeni kirjoneuleen hankaluuden tällaisella melko yksinkertaisella mallilla. Harjoitusta vielä vaatii (paljon) että saa kuviosta tasaisen, mutta toista lapasta tehdessä alkoi hieman siistimpää tulemaan. Nyt vaan urakalla harjoittelemaan niin ei tarvitse tyytyä aina tavallisiin neuleisiin..

Mallikuvio lapasiin löytyi TÄÄLTÄ :)Sain viime jouluna aivan ihanan väristä lankaa, mutta en aikaisemmin keksinyt mitä voisin siitä tehdä. Kaulaliinaa mietin, mutta en ole tähän päivään mennessä oppinut pitämään mitään paksua huivia. Päädyin sitten tekemään pipon, se tulee ainakin tarpeeseen. Vuorilliset lapaset voisin tälle kaveriksi tehdä samasta langasta, olisipan sitten kovemmille pakkasille käsille lämmintä.
9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Onhan niissä vielä paljo parantamisen varaa, mut eiköhän se siitä kun malttaa vaan harjotella :)

   Poista
 2. Vau, mitkä lapaset, huokaus, kumpa osais itekki.

  VastaaPoista
 3. Heippatirallaa :). Onkohan tuo ohje noihin lapasiin napsaistu minun blogistani? Kun näyttää meinaan ihan samalta kuin sinne joskus laittamani kaavio lapasiin (http://tsisiskot.blogspot.fi/2013/11/pojan-paakallolapaset-ei-menny-ku.html). Meinaan jos ei ole oma ohje, niin olisi mukavaa, jos olisi joku merkintä mistä se on napattu :). Itselläkin tässä petraamista, kun välillä löytyy esim. pinterestistä ohje ja sitten jo unohdan mistä sen tarkalleen bongasinkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapas ollakkin. Löysin googlen kuvahausta kuvan, mutta en sen tarkemmin älynnyt katsoa sen alkuperää, pahoitteluni :) Muokkaampas hiukan tuota teksiä mistä malli löytyy :)

   Poista
  2. Kiva juttu, kiitoksia nopeasti reagoinnista :). Tosiaan itsekin pitäisi tässä asiassa petrata. Ja hauskaa bongailla omia juttuja muiden blogeista :)!

   Poista