11. elokuuta 2013

Ompeluintoa etsimässä...

Ääh, en oo saanu mitään aikaseks piiiitkään aikaan :( Tai no aikaan oon jotain saanu, mutta mitään valmista ei oo tullu. Mieheni serkku meni naimisiin 27.7, jonne oli tarkoitus ommella mekko itselle ja tyttöselle, mutta kumpaakaan en valmiiksi asti saanut. Aikaa olisi ollut ihan riittävästi, mutta muutama päivä ennen häitä minun ompelu into hävisi ihan kokonaan, eikä tehnyt mieli koskeakkaan ompeluksiin :o No en sitten kehannut niitä väkisin valmiiksi tehdä, vaan teen ne loppuun joskus ajan ja innostuksen kanssa..


Tämmönen olisi tulossa minun mekosta joka oli tarkoitettu sinne häihin.. Pakko laittaa kuva keskeneräisestä itseni kiusaksi, niin on pakko saada mahdollisimman pian valmiiksi kun oon tämän jo esitellyt. ;)

Nyt kun kelit on välillä ollu vähemmän kesäisiä, on neulominen houkuttanut enemmän kuin ompeleminen. Siililapasia on muutamat tullut neulottua, mutta yhtiäkään en oo valmiiks asti saanu, kaikilta puuttuu vielä silmät ja nenät ja joiltain vähän enemmän .. Tehdään sitten sarjatuotannolla, ensin neulotaan lapasia kasa, sitten päätellään se kasa ja sen jälkeen viimeistellään silmillä ja nenillä. :D


Siinä ne oottaa viimeistelyä.. Jospas valmistuisvat ennen ensi kesää ;)

Facebookin OE-ryhmässä on ompelukilpailu johon ajattelin osallistua, joten on otettava itteensä niskasta kiinni ja alettava vaan ompelemaan, siitä se ompeluinto sitten herää. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti