30. huhtikuuta 2015

Kellomekko, kellohame ja tyllihame (+jämätyllihame)

Tein itselleni kirsikkaisen kellomekon jo joskus tammikuussa. Käytössäkin se silloin oli, mutta minusta ei oikein saanut otettua kelvollisia kuvia mekko päällä  :D Ei pitäisi mitään ottaa käyttöön ennen kuin kuvat blogia varten on otettu, muuten kuvat jää ottamatta kokonaan (tai ainakin niiden ottamisessa vierähtää tovi).. No, sain vihdoinkin mekon kuvattua, enkä onneksi ole saanut mekkoa käytössä epäkuvaukselliseen kuntoon.

Sitten pieni facebook ylistys. Vaikka oma koneeni vei hajotessaan mukaansa kaikki kuvani, löysin facebookin viesteistä siskoni laittamia kuvia joissa mekko on kuvattuna päälläni. :)Mekkolle tein tuoreena ompeluksena kaveriksi jämätyllihameen. Ei ollut tarpeeksi punaista eikä mustaa tylliä, joten laitoin niitä sekaisin. 

 

Tein myös tavallisen mustan tyllihameen (jonka rääppeistä omani kyhäsin), mutta tämä ei jää minulle, vaan lähtee muualle asustelemaan. :)


Viimeiseksi esittelen kellohameen jonka olen myös ommellut jo jonkin aikaa sitten, mutta tapani mukaan kuvaaminen on päässyt "unohtumaan"... (Itseasiassa tein näitä kaksi kun kangasta riitti ja teki mieli vain ommella)
9 kommenttia:

 1. Mitkä helmat:) Juuri sopiva katseltava näin vappuaattona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vain kun on tullut taas lunta eikä helmoissa kehtaa ulos mennä :(

   Poista
 2. Voi että miten ihana! Mulla olisi suunnitelmissa ommella juuri tuon tyylinen itselleni. Onko kaava oma vai mistä löysit näin täydellisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaavat olen piirtänyt omien mittojeni mukaan. :)

   Poista
 3. Ihanana mekko ja kangas niin täydellinen, kommaa faceen mulle mikä vika koneessa ja onko kovolla kuvat. Toi nörtti vois kokeilla taikojaan jos sais pelastettuu

  VastaaPoista